Not known Details About su tesisatçısı

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı yardımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Yada pimaş hattında meydana gelen su kaçağını renginden veya kokusundan tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su kaçağı tespiti yapılarak anlaşılır.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise dimension hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Merhaba ben 10 yılı aşkın bu işi yapıyorum eğer su işleriniz varsa gönül rahatlığıyla güvenerek yaptırabilirsiniz tıkanık varsa kırmadan dökmeden makineyle açıyorum İstanbul geneli çalışıyorum

. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra uzman ekip özverili bir çalışma sonrasında sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmakta ve bu durumun hayatınızı olumsuz etkilemesini önlemektedir.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

En iyi cihazları kullanarak, seramikleri ya da duvarlarını kırmadan su kaçaklarını tespit ediyoruz. Aşağıda sizlere en çok kullandığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Bu durum rahatsız edici ve su kaçağı tespit sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Kısaca sorunu bulmak adına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Report this wiki page